Profile PVC

Societatea noastra furnizeaza produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil astfel ca noi va putem oferi solutia perfecta pentru fiecare proiect de constructie.

Produsele noastre respecta toate normele de calitate fiind executate pe utilaje si masini moderne, de inalta perfomanta.

Tamplaria noastra se poate executa in diferite forme personalizate constructiei dumneavoastra intr-o gama larga de culori si nuante imitatie lemn rezistente la intemperii.

De ce noi?

• seriozitate si profesionalism
• calitate premium
• preturi corecte
• termene de executie scurte
• transport gratuit
• consultanta tehnica gratuita
• garantie si post-garantie

PRODUCATORI

SISTEMUL GENEO® DE PROFILE PENTRU FERESTRE

Ferestrele din profile GENEO reprezinta o inovatie deosebita, ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun in umbra sistemele de ferestre dezvoltate pana in prezent.

Stabilitate imbatabila

RAU-FIPRO – aceasta este tehnologie de ultima generatie atingand perfectiunea, impreuna cu o formula inovatoare a materialului. Stabilitatea remarcabila in miezul profi lului stabileste noi standarde in domeniul sistemelor de profile pentru ferestre.

Inovatie deosebita

Puterea de inovare in domeniu face istorie prin acest material high-tech din fibre. Dupa industria aviatica si Formula 1, materialele intarite cu fibre isi demonstreaza performantele si in constructia de ferestre.

Calitate superioara

Materii prime excelente si standarde de prelucrare superioare asigura profilelor din RAU-FIPRO calitate  remarcabila si durata lunga de viata.

Chiar si la solicitari extreme.

Garnitura de mijloc

Garnitura de mijloc

Profilul de ferestre GENEO cu trei nivele perimetrale de garnituri asigura o izolare optima.
Materialul de garnitura extrem de elastic, cu o mare rezistenta la uzura, garanteaza o lunga perioada de viata.
Design suplu

Design suplu

Constructia profilului permite un contur elegant, suplu (115 mm), chiar si in cazul elementelor mari.
In combinatie cu tehnica inovativa REHAU de lipire a sticlei, se pot realiza chiar si ferestre de dimensiuni mari cu stabilitatea necesara.
Izolatie termica optimizata

Izolatie termica optimizata

GENEO dispune de camere functionale care pot fi utilizate pentru diverse aplicatii. De exemplu, pentru optimizarea calitatilor izolatoare cu module termice, pentru un plus de izolare termica.